Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan mladih

Proslavite Dan mladih - Košarka, plivanje i gumi-gumi na Šalati

'06.07.2006., Salata, Zagreb - Bazeni SRC Salata  Photo: Dalibor Urukalovic/Poslovni dnevnik/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/Poslovni dnev'
12.08.2013.
u 09:20

Oni koji ne žele plivati, moći će skakati uz sjeverni dio bazena gdje će biti zaboravljenih igara – gumi-gumi i hula-hup.

U Obiteljskom centru u Preobraženskoj u 10 i 11 sati održavaju se radionice o zdravom odrastanju i odgovornosti u vezama

Oni kojima je od 15 do 30 godina današnji dan mogu provesti družeći se na Šalati jer udruga Zamisli i centar Šalata otvaraju košarkaški i rukometni teren. Od 10 do 18 sati ulaz je slobodan, a uvjet je da se dob dokaže osobnom iskaznicom. Bazen se otvara od 13.30 sati, a tada počinju prijave za utrku plivanja koja starta u 15 sati. Sat kasnije počinje kviz znanja za koji također treba predbilježba.

Oni koji ne žele plivati, moći će skakati uz sjeverni dio bazena gdje će biti zaboravljenih igara – gumi-gumi i hula-hup.

Obiteljski centar u Preobraženskoj 4/IV od 10 sati mjesto je prezentacijske radionice psihologa Damira Lukinca \"Rastimo zajedno\", a u 11 sati \"Preuzmimo odgovornost za vezu/brak/zajednički život koju vodi socijalna radnica Radmila Pajić. Te su radionice uvod u ciklus radionica koji počinje u rujnu.

>>Od 26. lipnja kreću ljetni kampovi za djecu na Šalati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije