Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probni let

Probijanje zvučnog zida u Zagrebačkoj županiji

10.05.2013., Pula - Nebom iznad grada nadlijetala su dva borbena aviona MiG-21, upravo kad je delegacija rezervnih casnika OMV (Oesterreichischer Marineverband) iz Beca polagala vijenac na mjestu potonuca bojnog broda Viribus Unitis u sklopu vjezbe koja s
24.09.2014.
u 10:45

Trajat će sve do nedjelje 28. rujna od 10 do 16 sati

Piloti zrakoplova MiG-21 jučer su počeli s redovitim letačkim aktivnostima, a kako su priopćili iz Ministarstva obrane, zbog letova se može očekivati probijanje zvučnog zida.

– Letovi će se provoditi od 10 do 16 sati, na visini iznad 10.000 metara na području Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije – piše u priopćenju Ministarstva obrane.

Probe se, navodi se, provode u sklopu planiranih redovnih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, a trajat će sve do nedjelje 28. rujna.

Komentara 1

Avatar Duran Duran
Duran Duran
20:52 24.09.2014.

Samo da mi ne padne na kuću !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije