Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestašni 'tinejdžeri'

"Priđi bliže, brate, da i mi snimimo svoj prvi selfie"

12.09.2014.
u 09:00

Zagrebački morski lavovi ovoga su se ljeta, podsjetimo, preselili u novu nastambu kako ne bi smetali najmlađem bratu

"Kaaan, dođi, vrijeme je za selfie", kao da govori morski lav Abi svom starijem bratu, dok proučava kakva im je to "metalna neman" zaronila u kuću.

Kako su zagrebački lavovi tinejdžeri u stalnom treningu, o čemu je Večernji list već pisao, Zoološki je vrt, u suradnji s Večernjakom odlučio provjeriti kako lavovi "dišu" pod vodom.

–Vrlo su poslušni svojim timariteljima, ali opet i poprilično nestašni, zato smo odlučili provjeriti kako se ponašaju kad su sami u svom "stanu" - objasnila je ravnateljica ZOO-a, Davorka Maljković. Podsjetimo, braća morski lavovi ovog su ljeta preseljeni u vlastitu nastambu na ulazu u Zoološki, kako svojim pubertetskim nestašlucima ne bi smetali najmlađem bratu Pepiju, koji je još beba.

–Kao i svi tinejdžeri i ovi su vrlo glasni te u stalnom pokretu. Znatiželja im je jedna od glavnih odlika, pa su upravo tako pristupili i podvodnoj kameri, koju su čitavu dobro proučili - rekla je Maljković te dodala kako su lavovi i dalje u treninzima koji omogućavaju njihov lakši veterinarski pregled.

Kako kaže ravnateljica ZOO-a, braća na znak znaju pokazati peraju, trbuh i zube.

Komentara 1

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
16:45 12.09.2014.

Es ist gut, ali vam ne mogu oprostiti što ste protjerali Anića s mjesta ravnatelja ZOO-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije