Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CeKaTe online

Priče koje liječe, povijesni feljtoni, radionice i virtualna izložba na jednom mjestu

Foto: CeKaTe
1/2
04.04.2020.
u 10:07

Opustite se i poslušajte priču, promislite o pitanjima koje smo vam postavili i donesite zaključke. Vjerujemo, da će vam priče pomoći da riješite neke od svakodnevnih problema s kojima se suočavate.

CeKaTe Teatar privremeno je preselio u virtualni svijet i to od nedjelje, 15. ožujka u 18 sati igrokazom za djecu 3+ “Kokoš kod frizera” po tekstu Nade Zidar Bogadi. Program se nastavlja svake srijede u 18 sati do nastavka izvođenja predstava u CeKaTe-u. Program vodi redateljica Frana Marija Vulić Vranković, voditeljica kazališne djelatnosti Centra za klturu Trešnjevka.

Sve propuštene radionice, poput izrade jednostavnih lutki zijevalica ili izrade kućnog kazališta s lutkama naprstnjacima pogledajte na poveznici.

Priče koje liječe

Za ljubitelje knjiga i lijepih priča, svakog četvrtka CeKaTe objavljuje Priče koje liječe. Opustite se i poslušajte priču, promislite o pitanjima koje smo vam postavili i donesite zaključke. Vjerujemo, da će vam priče pomoći da riješite neke od svakodnevnih problema s kojima se suočavate. Pratite nas i predlažite nam priče za koje mislite da nam pomažu postati jačim i boljim osobama.

Glas Trešnjevke - Povijesni feljtoni i intervjui s poznatima

Novi broj Glasa Trešnjevke je u pripremi i izlazi početkom lipnja. Dok ne stigne novi broj za sve kojima je čitanje ovih dana najdraža zanimacija CeKaTe donosi izbor najzanimljivijih tekstova koje redovito objavljuje. Od prvog broja redovito pišu o povijesti Trešnjevke, a ovdje možete pročitati tekstove novinara.

Virtualna izložba "VODA 2020" 

Centar za kulturu Trešnjevka / Galerija Modulor  virtualno je otvorio izložbu VODA 2020, povodom Svjetskog dana vode. Tom prigodom snimljen je video otvaranja i postava izložbe kako bi autori i ljubitelji fotografije mogli uživati u tim fotografijama te kako bi svi zajedno zapamtili koliko nam je VODA značajna. Inicijatori i nostitelji izložbe: Sekcija za fotografiju ULUPUH-a i Rotary Club Zagreb Medvedgrad. Sudionici izložbe su članovi Sekcije za fotografiju ULUPUH-a. 

Video virtualnog otvorenja izložbe VODA 2020 možete pogledati ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije