Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEAN ON ME

Poslušajte 'Psihozbor' s Hrvatskog katoličkog sveučilišta

'Psihozbor'
Foto: Screenshot
02.04.2020.
u 14:53

„Dragi naši HKS-ovci, studenti i zaposlenici Sveučilišta! U ova izazovna vremena, kada vlada nesigurnost i zabrinutost, želimo vas podsjetiti da smo jači od straha otporniji od bolesti, u vjeri nepobjedivi! #hkszajednosmojaci"

Psihozbor - pjevački zbor Odjela za psihologiju ponovno je u akciji! Čak ih ni izolacija ne može zaustaviti da dalje šire radost svojom pjesmom, javljaju s Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Točnije, prvoga dana travnja „Psihozbor“, pjevački zbor Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, iznenadio je svoje kolege studente i zaposlenike Sveučilišta svojom porukom.

„Dragi naši HKS-ovci, studenti i zaposlenici Sveučilišta! U ova izazovna vremena, kada vlada nesigurnost i zabrinutost, želimo vas podsjetiti da smo jači od straha otporniji od bolesti, u vjeri nepobjedivi! #hkszajednosmojaci

Izvedba je obrada pjesme Billa Withersa Lean on me koju je za video obradio i aranžirao student Domagoj Čondrić zajedno s Chrisom Nortonom i Leroy Johnsonom“, napisali su u svojoj poruci.

U spotu je sudjelovalo 18 studenata s Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta zajedno s njihovim nastavnicima, asistentima na Odjelu za psihologiju, Dominikom Bornom Ćepulićem i Anom Šeremet.

„Ovaj spot još je jedno svjedočanstvo kreativnosti naših studenata i u vrlo izvanrednim okolnostima. Osim što su talentirani, oni su i poslušni jer su čuli naš apel: #ostanidoma! Čestitamo našim studentima od srca!

Njihovu poruku svim zaposlenicima i studentima HKS-a možete poslušati na YouTube kanalu Unicath HKS!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar moj_bravo
moj_bravo
15:59 02.04.2020.

Bog vam pomogao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije