Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 89. godini

Preminula je majka zagrebačkog gradonačelnika Blagica Bandić

Blagica Bandić
Foto: Zoran Grizelj
1/2
05.08.2019.
u 15:35

Zagrebački gradonačelnik često je u svojim javnim istupima spominjao svoju majku, također se s njom fotografirao, a redovito ju je i posjećivao.

U 89. godini danas je preminula Blagica Bandić, majka zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, javljaju 24sata. Pogreb će biti u srijedu u 17 sati u Grudama.

Zagrebački gradonačelnik često je u svojim javnim istupima spominjao svoju majku, također se s njom fotografirao, a redovito ju je i posjećivao.

Nakon lokalnih izbora 2013. godine Bandić je posjetio majku u mostarskoj bolnici. Njegova je majka tada bila operirana, a Bandić joj je donio cvijeće. Blagici je naglo pozlilo i stanje joj je bilo teško te je tada spašena zahvaljujući pravodobnoj reakciji liječnika.

Kad je 2014. godine Bandić uhićen, njegova majka Blagica je za 24sata rekla kako je potresena.

- Nisam ništa znala. Vidjela sam na televiziji što je bilo. Cijelu noć sam gledala svojega Milana u svim vijestima. Nisam oka sklopila. Najgore mi je bilo gledati snimke na kojima se smiješe Milanović i Josipović koji su mu sve ovo i namjestili - ispričala je tada Bandićeva majka.

Ključne riječi

Komentara 29

TO
tolitol
16:56 05.08.2019.

Neovisno o neumjesnim komentarima, ali po čemu je ovo vijest za nacionalne novine? I to još na glavnoj stranici? Pokolj u Teksasu ste jučer prešutili (mada je bio svjetska vijest) nakon što ste prekjučer detaljno razvlačili domaću dramu iz crne kronike. Za ovo je ocijenjeno da će privlačiti klikove pa neka posluži svrsi?

JK
jurica.kovač
15:43 05.08.2019.

Počivala u miru Božijem

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
16:11 05.08.2019.

Počivala u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije