Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u samo nekoliko sati

U dvije nesreće na zagrebačkim cestama poginulo dvoje ljudi

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
02.11.2015.
u 11:55

U Novom Zagrebu poginula je pješakinja, u Gornjostupničkoj osoba u osobnom vozilu

Dvije osobe poginule su u ponedjeljak ujutro na zagrebačkim prometnicama u dvije odvojene nesreće koje su se dogodile u razmaku u nekoliko sati.

U nesreći oko 7,25 sati na Aveniji Dubrovnik kod Meštrovićevog trga u Novom Zagrebu na mjestu je poginula pješakinja na koju je naletjelo teretno vozilo, izvijestila je zagrebačka policija.

Dva sata kasnije, u 9,35 sati, prometna nesreća dogodila se i u Gornjostupničkoj, gdje je po prvim podacima najvjerojatnije teretno vozilo naletjelo na osobno vozilo u kojem je stradala jedna osoba.

Više detalja u oba slučaja bit će poznato nakon očevida.

>> Nekoliko osoba ozlijeđeno u sudaru auta i ZET-ova autobusa

Komentara 16

VV
vedran.vuinac
09:48 02.11.2015.

Gdje su vas učili kako se prezentiraju vijesti? u birtiji? gdje je informacija o stradaloj osobi - pješak, putnik u vozilu, godine..

DU
Deleted user
12:53 02.11.2015.

Na Aveniji Dubrovnik bi trebalo podignuti zid sa svake strane, pogotovo kod Utrinskog placa.

DI
dino85
12:03 02.11.2015.

kad vozite tom istom cestom i vidite koliko pjesaka ceka spremno na pretrcavanje (u zivoj ogradi gdje prolazi tramvaj), samo pazim i molim boga da ne krenu bas pred mene, jacu zakociti ili vec nekako izbjeci, ali netko ce drugi sto posto mene spucati ili bocno ili direktno odzad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije