Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANDIĆ NA KUĆNOJ NJEZI

Prebolio moždani i plućnu emboliju, sad operirao glasnice

Zagreb: Milan Bandić predao liste za parlamentarne izbore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
11.08.2020.
u 18:44

Na posao će se vratiti u subotu, rekli su u Gradskoj upravi, a dotad ga zamjenjuje dogradonačelnica Olivera Majić

Dobro se osjeća, odmara se, trebao bi šutjeti, ali poneka poruka od gradonačelnika Milana Bandića ipak im stigne – otkrivaju nam suradnici prvog čovjeka metropole, kojemu su u petak u KBC-u Zagreb operirane glasnice i trenutačno se oporavlja od operacije. Na posao će se vratiti u subotu, rekli su u Gradskoj upravi, a dotad ga zamjenjuje dogradonačelnica Olivera Majić.

– Gradonačelnik bi svoje radne zadaće mogao početi obavljati i prije, no uvažava preporuke liječnika prema kojima se treba suzdržavati od govora najmanje tjedan dana. Istodobno, zahvaljuje svima na porukama podrške i željama za brz oporavak koje svakodnevno prima – kazali su u Gradu, a mi smo pitali je li možda stigao i koji medvjedić, kakvog mu je poslala bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kad je prije dvije godine bio na operaciji kile.

Video: Bandić se provozao na triciklu

– Zasad nije – kažu nam Bandićevi suradnici i dodaju da je gradonačelnik mirovanje ovaj put shvatio ozbiljno. Podsjetimo, početkom 2016. operirao je sinuse, nakon čega se odmah vratio “delati” pa mu se stanje s nosnom sluznicom zakompliciralo te je morao na još jedan zahvat.

Tvrdoglav je bio i 2018. kada je hospitaliziran zbog plućne embolije, ali se svejedno, unatoč savjetima liječnika da miruje, želio pojaviti na otkrivanju spomenika Franji Tuđmanu, od čega je na kraju ipak odustao. Milan Bandić imao je problema sa srcem, pa su mu prije dvije godine ugradili stent, a prije 17 godina, kad je doživio moždani udar, liječnici su se borili za njegov život. Glasnice je operirao, kažu suradnici, jer već dulje vrijeme teško govori. – Ne čuje ga se normalno i sam je sebi već išao na živce. Sad će to biti bolje – rekli su u Gradu i službeno poručili i kako se, “zahvaljujući timskom i predanom radu suradnika, svi poslovni procesi realiziraju nesmetano”.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar drug Joža
drug Joža
22:29 11.08.2020.

Koliko je taj čovjek napravio štete Zagrebu, prestrašno

JZ
jzadra17
22:54 11.08.2020.

najgore za građane Zagreba je da Bandić opet progovori.

ST
Stipan
18:55 11.08.2020.

Njega možeš samo sa sikirom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije