Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za djecu bez roditelja

Povećane stipendije za 'Korak u život'. Akutalni i budući stipendisti dobivat će 400 eura mjesečno

Dodijeljene stipendije humanitarne akcije „Korak u život“
Promo
24.11.2022.
u 15:51

Nedavno je završen natječaj za prikupljanje prijava za stipendiranje za iduću akademsku godinu, a svečana dodjela održat će se 6. prosinca

Aktualni i budući stipendisti Rotary kluba Zagreb Kaptol prema novoj će odluci mjesečno umjesto 1600 dobivati 3017,40 kuna, odnosno 400 eura.

Riječ je o potporama za djecu bez roditelja koje se dodjeljuju u razdoblju od pet akademskih godina u sklopu akcije "Korak u život".

–Naš je cilj već 15 godina isti, a to je da svatko ima pravo na jednake šanse u obrazovanju i zato smo jednoglasno donijeli odluku da, s obzirom na gospodarsku situaciju i izazovno vrijeme pred svima nama, povećamo stipendije – rekao je predsjednik kluba Marko Husić.

Nedavno je završen natječaj za prikupljanje prijava za stipendiranje za iduću akademsku godinu, a svečana dodjela održat će se 6. prosinca. 

 

>> VIDEO: Studenti FSB-a prosvjeduju zbog zatvaranja menze 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije