Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preko noći ostali bez restorana

VIDEO Zatvorili im menzu pa su odlučili - roštiljati! Pogledajte kako su studenti svojim kolegama pripremali ručak

Zagreb: Studenti FSB-a prosvjeduju zbog zatvaranja menze
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/10
24.11.2022.
u 13:57

Menza koja se nalazi u sklopu FSB-a jučer je naprasno zatvorena nakon što su inspektori Državnog inspektorata utvrdili da se u njoj ne može posluživati hrana jer je strop prostorije prenizak

Studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu roštiljali su danas ispred Fakulteta kako bi svojim kolegama omogućili koliki- toliki ručak.

Naime, menza koja se nalazi u sklopu FSB-a jučer je naprasno zatvorena nakon što su inspektori Državnog inspektorata utvrdili da se u njoj ne može posluživati hrana jer je strop prostorije prenizak. Tako je više od 2000 studenata ostalo zakinuto za subvencioniranu prehranu, ali studenti su se uspjeli snaći i barem na jedan dan pomoći svojim kolegama. 

 

Kao što smo pisali ranije, zanimljivo je da menza na istom mjestu djeluje posljednih 25 godina, a od 2005. ima zadovoljene Minimalne tehničke uvjete za poslovanje.


Zagreb: Studenti FSB-a prosvjeduju zbog zatvaranja menze
1/10
Ključne riječi

Komentara 10

CO
coska
14:55 24.11.2022.

Čuj 25 god radila sad odjednom nevalja!? Mislim, ono…ko li je nanjušio priliku za zaradit lake novce?!

Avatar zidam spremno
zidam spremno
15:27 24.11.2022.

Je l strop prenizak i u Saborskoj menzi..? Ah, ne… tamo su samo cijene niske…

ME
MediciKM
14:46 24.11.2022.

Studenti, država ostaje na vama. Ako se vi nećete izboriti neće nitko. Država je prelijepa da je napustite, borite se za nju da si vi stvorite pristojan život ovdje i ove prdonje skinete s grbače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije