Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove cijene

Poskupio Uber u Zagrebu, evo koliko ćete sada plaćati vožnju

UBER
Matt Alexander/Press Association/PIXSELL
26.11.2018.
u 15:11

U toj tvrtki navode da su dodatno prilagodili cijene vožnje na području hrvatske metropole, pa su tako startna cijena od šest kuna te cijena po kilometru od 3,6 kuna ostale iste, no zato je povećana cijena vožnje po minutu i to na 1,20 kuna

Uber je od danas spojio dvije svoje usluge - jeftiniju UberX i luksuzniju UberSelect koja nudi korisnicima prijevoz većim i novijim vozilima srednje klase.

A to je dovelo do poskupljenja vožnje Uberom u Zagrebu. Tako u toj tvrtki navode da su dodatno prilagodili cijene vožnje na području hrvatske metropole pa su tako startna cijena od šest kuna te cijena po kilometru od 3,6 kuna ostale iste no zato je povećana cijena vožnje po minutu i to na 1,20 kuna.

Dosad se minuta vožnje UberX-om naplaćivala 60 lipa. Iz Ubera su poručili da se pak spušta cijena vožnje do zagrebačke zračne luke pa će tako vožnja započeta s južne strane rijeke Save iznositi 70 kuna, a vožnja započeta sa sjeverne strane 95 kuna.

Iz Ubera poručuju da će ukupna cijena vožnje i dalje biti transparentno vidljiva u aplikaciji prilikom narudžbe.

Pogledajte video: Ovo su najbolje zimske gume

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar PapillonLionne
PapillonLionne
15:42 26.11.2018.

Renault Clio, dvoja vrata, pa viša srednja klasa?! Kakva je onda niža srednja - romobil?

DU
dugiarap
15:29 26.11.2018.

Vw up, rensult clio, opel corsa itd.viša srednja klasa, ma nemoj me zezat

BU
burza
15:48 26.11.2018.

Price za malu djecu samo pogledajte na listi duznika koliko su uberasi duzni sve cemo mi to platiti a oni otvoriti drugu firmu i opet plati narode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije