Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiva smrt

Portafon blokiran, a stanar bio mrtav

Tijelo nađeno na Savici
Daniel Kasap/PIXSELL
08.07.2013.
u 21:50

Ne zna se je li riječ o nesretnom slučaju ili ubojstvu. No otkriveno je da je netko blokirao portafon u tom stanu na Savici

Tijelo Mladena F. pronađeno je u nedjelju navečer u stanu u Ulici Vladimira Ruždjaka na zagrebačkoj Savici. Kada se točno život tog Zagrepčanina i samca u dobi od 40-ak godina ugasio, ne zna se, no sasvim sigurno negdje između 29. lipnja i ove nedjelje. Policija još ne želi odati sumnja li na nesretan slučaj, bolest ili ubojstvo, a jedino se zna da na tijelu Mladena F., navodno pronađenom u kupaonici, nisu uočeni tragovi borbe, što ipak ne znači da nije ubijen. U svakom slučaju točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije.

Da nešto nije u redu, shvatili su susjedi kojima je danima smetao nesnosan smrad iz stana na sedmom katu zgrade u kojem je nesretnik živio i upravo su oni obavijestili policiju. Stanari su uz majstorovu pomoć otkrili i da je netko iz stana Mladena F. 30. lipnja namjerno blokirao portafon.

Mladen F., prema tvrdnjama susjeda, bio je zaposlen na poslovima vezanima za građevinu, a odrastao je u stanu u kojem je i preminuo s roditeljima alkoholičarima te bratom Ivicom (34) koji je također sklon alkoholu. Nakon očeve smrti majka je završila u domu. Ivica, tvrde susjedi, dolazi i odlazi iz toga stana bez pravila. Nekad je tjednima u stanu, a zatim nestaje na nekoliko mjeseci pa se ponovno vraća. Za razliku od Mladena F. koji je, prema tvrdnjama poznanika, bio povučen i staložen, Ivicu F. opisuju kao izuzetno problematičnog, posebno neugodnog kada je pod utjecajem alkohola.

– Kada je trijezan, Ivica se srami i samoga sebe, a kada je pijan, nitko mu nije ravan, postaje agresivan i valjda bi najradije razbio cijelu zgradu – rekao je jedan od stanara dodajući da su se braća unatoč tome dobro slagala te da je Mladen F. često stajao u obranu Ivice F. kada bi ovaj nešto neugodno napravio.

Iako je otkrivena smrt njegova starijeg brata, Ivica F., inače razveden i otac tinejdžera, nije se pojavio u Zagrebu. Upućeni tvrde da se zaposlio u Zadru ili barem tako govori. Kriminalistička je istraga u tijeku.

>>U jezeru Jarun utopio se 24-godišnjak iz Petrinje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije