Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DATUM

Popularng Ful Kul buvljaka sutra ipak neće biti, odgodili ga zbog loše vremenske prognoze

Foto: Hana Kajari
1/9
31.03.2023.
u 09:56

Novi je datum 22. travnja, ulaz je besplatan, radno vrijeme od 10 do 17 sati, a posjetitelje će zabavljati DJ Tomi Phantasma

Na platou popularnog zagrebačkog Boogaloo kluba sutra se trebao održati jedan od najvećih buvljaka u metropoli, no "Ful Kul Buvljak" odgođen je zbog loše vremenske prognoze. Novi je datum tako subota 22. travnja, kada će se ondje ponovno okupiti brojni izlagači, a okupljene će hitovima zabavljati DJ Tomi Phantasma.

Sve ostaje isto, ulaz će biti besplatan, zabava trajati od 10 do 17 sati, a, podsjetimo, zbog velikog interesa buvljak je proširen na još dva manja platoa na samom ulazu u klub. 

Valja podsjetiti i kako je koncept buvljaka koncipiran na prodaji i zamjeni predmeta, a možete mu se priključiti i kao izlagači. Potrebna je samo prijava na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com, gdje možete dobiti i sve dodatne informacije, a ondje možete pronaći i brojne antikvitete, odjeću, obuću, nakit, umjetnine, knjige, gramofonske ploče, postere, stripove, pa čak i namještaj te bicikle. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije