Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne propustite

Popularna glazbenica Nina Romić u vrtu velikog dvorišta Močvare

Foto: Močvara
26.09.2020.
u 09:00

Ekskluzivno će u Močvari izvoditi novi materija

Nina Romić jedna je od najcjenjenijih hrvatskih kantautorica mlađe generacije, a u ponedjeljak dolazi u Močvaru. Koncert počinje u 19 sati, broj ulaznica je ograničen, a klincima je do 7 godina upad besplatan.

Nakon vrlo uspješnog debitantskog ostvarenja “Daljine” 2010., drugim albumom “Ptice” osvojila je kritiku diljem Hrvatske i regije te zasjela na većinu top-lista glazbenih ostvarenja za 2012 godine. Ekskluzivno će u Močvari izvoditi novi materijal nastao u proturječjima neuroze i užitka propisanog proljetnog i ljetnog boravka na otvorenom, čudnog komfora i tihe jeze držanja propisane socijalne distance prema drugim ljudima, solidarnosti i apatije tih drugih ljudi i nas samih. 

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Mirjana751
20:49 27.09.2020.

Popularna???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije