Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz pomoć partnera

Počinju pripreme za obnovu vrtića Kolibri u akciji Večernjaka

dječji vrtić kolibri  (1)
Davor Višnjić/PIXSELL
18.06.2013.
u 13:07

Za ljepšu igru na otvorenom mališani će dobiti i nove sprave, dok će unutrašnjost vrtića nakon ljeta zasjati novim sjajem m. prpić/pixsell

Zahuktavaju se pripreme za početak velike obnove dječjeg vrtića Kolibri koji je u akciji Večernjeg lista glasovima čitatelja i stručnog žirija odabran za ljetno uređenje.

Mališani će tako nakon ljeta doći u vrtić u kojem će Večernji list uz generalnog partnera Inu i partnere Konzum, Hypo-Alpe-Adria-Bank, Chromos, Belinku, DIP Karlovac, Usluga Pakrac i Stribor opremu promijeniti parket, koji se više ne može ni izbrusiti, prebojit će se zidovi, a u dvorištu će djeca dobiti nove sprave za igranje – njihalice i ljuljačke.

Podsjetimo, oko 350 djece u 13 skupina ide u vrtić Kolibri, koji je nedavno, odnosno baš na dan kad je objavljeno da su odabrani za obnovu, proslavio i 30. rođendan. Veselju ravnateljice, djelatnica vrtića, djece, ali i roditelja nije bilo kraja. 

– Što god možemo, napravimo sami, ali nužan nam je novi parket i svježa boja na zidovima, koje bojimo svaka tri mjeseca jer se zaprljaju – poručila je ravnateljica vrtića, koji ima i status ekovrtića, Vesna Aralica.

>>Dječji vrtić Kolibri - Obnova početkom srpnja ove godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije