Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJA FAZA RADOVA

Počela nova regulacija, prvi dan bez gužvi

Nova regulacija prometa na zagrebačkom rotoru
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/11
21.10.2019.
u 08:55

U smjeru iz Novog Zagreba za Jadranski most sad se nalazi trokut

Znakovi su jasno istaknuti, prometni trakovi precizno iscrtani i stupićima odvojeni, a semafor na Jadranskom mostu izmješten je stotinjak metara južnije kako je i najavljeno.

Sve su pripremne radnje obavljene, pa vozačima ne preostaje ništa drugo nego malo pripaziti i dobro gledati oko sebe kako bi bez poteškoća prošli rotor po novoj prometnoj regulaciji.

Ona je, podsjetimo, krenula jučer u zoru, trajat će do 10. studenog, a za to će vrijeme biti gotova prva faza završne etape konstrukcije novog kružnog toka.

Građani će u međuvremenu morati pamtiti najvažnije izmjene, a to su da se u smjeru iz Novog Zagreba za Jadranski most sada nalazi trokut, a oni koji idu sa sjevera u smjeru Lučkog više ne moraju koristiti privremenu prometnicu već mogu ići direktno na rotor. Isto vrijedi i za vožnju u smjeru zapad–istok, dok promjena neće biti u smjeru istok–zapad jer će se promet i dalje odvijati po privremenoj cesti po kojoj “teče” posljednjih deset mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 5

ŠT
ŠtoReći
09:21 21.10.2019.

lako je biti bez gužve kada preko rotora ne voze oni koji su bili protiv..ha bilio bi lijepo znati vozikaju li se

Avatar neugodan
neugodan
15:31 21.10.2019.

Samo da ostave onu novu cestu koja ide s dubr avenije desno od rotora prema nasipu i dalje uz njega...

TK
Ten-kre
10:06 21.10.2019.

Od kada je "rotor" u radu i raskopan ima manje gužvi. Možda ga ostaviti tako kako je jer moglo bi se dogoditi kada se završi da se i gužve vrate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije