Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrali satove

Naoružani upali u City Centar, nakon pljačke srušili zaštitara i pobjegli na skuteru

City Centar
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
27.10.2017.
u 09:48

Navodno su pljačkaši prodavačici u trgovini Krone došli s leđa kada je otvarala dućan, a potom su upali u trgovinu, počeli pljačkati i razbijati

Dvojica nepoznatih naoružanih razbojnika oko 8.20 sati počinili su razbojništvo u trgovini satovima u City Centru West na zagrebačkom Jankomiru, potvrdili su nam iz zagrebačke policije. 

Počinitelji su u bijegu, a još nije poznato koliko su satova odnijeli iz trgovine. U pljački nitko nije ozlijeđen.

City Centar
1/4

Nakon pljačke srušili su zaštitara i pobjegli na skuteru

– Centar je pun policije, bila su dva pljačkaša sa šiltericama, porazbijala su sve unutra. Imali su pištolje – kazao je za 24 sata očevidac pljačke. Navodno su pljačkaši prodavačici u trgovini Krone došli s leđa kada je otvarala dućan, a potom su upali u trgovinu, počeli pljačkati i razbijati.

– Nakon pljačke, srušili su zaštitara i pobjegli na skuteru – kazala je čitateljica za 24 sata. Hitna pomoć došla je kako bi pomogla prodavačici koja je nakon pljačke bila u šoku. 

Ako ste bili očevidac pljačke u City Centru svoje svjedočanstvo javite nam na e-mail javi@vecernji.net

Komentara 20

DU
Deleted user
09:43 27.10.2017.

Sada imaju pistolje i satove

DU
Deleted user
10:20 27.10.2017.

Ljudi moji, Vlada RH ima na platnom popisu 21 tisuću djelatnika MUP-u što je 2x više nego prijašnja SRH, a onda nije bilo zaštitara, zar ne? Znači, ne trebaju nama spektakularna iskakanja iz helikoptera posebnih snaga MUP-a, njihovi fingirani dvoboji po parkovima tijekom obljetnica i državnih praznika nego staromodne ophodnje, njih dvojica stalno po kvartovima, kolodvorima, po Shopping centrima i svugdje tamo gdje se skuplja puno ljudi. No, nije njih moguće istjerati iz toplih uredskih prostora, izgleda... To je i preventiva i nazočnost policije na ulicama, trgovima, kolodvorima je najbolja demonstracija da se novac poreznih obveznika ne trcka uzalud.

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
10:09 27.10.2017.

UDBASI oni vole KOKAIN,SATOVE , PROSTITUCIJU itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije