Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Počelo suđenje Hrvatu koji je napadao žene, jednu trudnicu je čak cipelario

Njemačka policija u lovu na Dakića
Foto: DPA/PIXSELL
18.10.2017.
u 14:14

Tužiteljstvo ga tereti za pljačku, pokušaj ubojstva, teško ozljeđivanje i otmicu

Hrvat (26) koji je u prosincu prošle godine u njemačkom Innsbrucku tri dana zaredom napadao i pljačkao žene u podzemnoj garaži sjeo je na optuženičku klupu u početku suđenja za zločine koji mu se stavljaju na teret.

Tužiteljstvo ga tereti za pljačku, pokušaj ubojstva, teško ozljeđivanje i otmicu.

Psihijatar Adelheid Kastner zatražio je da se mladića hospitalizira jer u trenutku napada nije bio uračunljiv zbog mentalnog poremećaja koji ima, piše portal Tirol.orf.

Psihijatar je objasnio da je 26-godišnjak znao što radi, ali ga se ne može kriviti jer ima mentalni poremećaj, a i teško se nosio s prekidom veze s partnericom jer ima problem s odvajanjem.

Jedan od razloga prekida bio je novac pa je muškarac odlučio pljačkati kako bi pokušao vratiti djevojku.

Žene je napadao jer je vidio da su slabije od njega, a među žrtvama je bila i jedna trudnica koju je 26-godišnjak bacio na pod i počeo cipelariti. Srećom, ona je uspjela ustati i pobjeći od nasilnika.

Komentara 4

MB
mira-baco.m
16:39 18.10.2017.

Pa ljudi moji dali ovi novinari znaju di se nalazi Innsbruck???u Austriji a ne u Njemačkoj,,,jadni smo mi čitajući ovakve novine

MN
Mnd7779
08:10 19.10.2017.

da,kad se svakom škartu dala putovnica,pa se naziva Hrvatom

WW
wwwcro
18:39 18.10.2017.

.. prvo da pozdravim "govno od čoveka" koje mi je blokiralo mogućnost komentiranja ovdje na nekoliko dana. Drugo: treba oduzeti hrvatske putovnice Srbima koji ne žive u Hrvatskoj već imaju dvojno državljanstvo (srpsko i hrvatsko) Oni. putovnicu koriste samo da bi mogli ići raditi u EU. Oni su Hrvati samo kada traže posao u EU i samo onda kada naprave neko sranje poput ovog idiota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije