Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
praktične pregrade

Pisaći stolovi za školarce

stol
Foto: PR FOTO
1/5
04.09.2014.
u 16:36

Funkcionalnost radnog stola za učenike na prvom je mjestu kod odabira, a brojni proizvođači nude praktična rješenja

S početkom nove školske godine, pisaći stol za školarca postaje najvažniji komad namještaja u sobi.

Iako se na prvu svaki stol može činiti odličnim rješenjem, roditelji prilikom kupnje ipak trebaju pripaziti na nekoliko stavki. Među najvažnijima svakako je funkcionalnost pisaćeg stola za školarca, koja podrazumijeva više praktičnih ladica i pregrada za knjige, bilježnice i pisaći pribor.

Uz modele koji ladice i police imaju samo s jedne strane dostupni su i oni dvostruki, koji su u pravilu i skuplji. Cijene pisaćih stolova za učenike kreću se od 400 kuna na više, a uz standardne boje, dostupni su i oni upečatljiviji.     

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
05:55 05.10.2014.

Taj prikazani stol ništa ne valja. Valjao bi da mu je gornja ploha barem dva puta veća i da ima povišenu klupicu na dva kata ili više sa svih strana, u obliku slova U, jer smo i Hrvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije