Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Ne propustite priliku života! Večernji vam daruje stan iz snova. Danas prvi kupon!

Želite li i vi živjeti u budućem središtu Novog Zagreba, sve što trebate napraviti jest skupiti 17 kupona koji će se u nagradnoj igri “Uz Večernji do stana!” objavljivati od ponedjeljka 10. rujna.
10. rujna 2018. u 12:08 21335 prikaza
Podbrežje
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/8

Večernji list daruje vam stan iz snova! Stan se nalazi u novosagrađenom naselju Podbrežje, u blizini svih važnih životnih sadržaja s ukupnom površinom od 42 četvorna metra. Stan je nenamješten da biste ga mogli pretvoriti u vlastiti dom prema svojim željama i snovima. Prvi kupon potražite u ponedjeljak 10. rujna. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je prikupiti 17 različitih kupona.

Kupone pošaljite na: Večernji list d.o.o. "Za nagradnu igru – "Uz Večernji do stana!" p.p. 915 10001 Zagreb

Prikupite 17 različitih kupona do 1. listopada. U izvlačenju sudjeluju sve pošiljke s kuponima pristigle do 10. listopada.

>>Opširnije o pravilima pročitajte ovdje.

Stan u kvartu idealnom za mladu obitelj

Brojne su prednosti naselja Podbrežja iz kojega se brzo stiže do središta metropole, a dobit će i park koji će postati središnji prostor južnoga dijela grada...

VIDEO Pogledajte stan iz snova koji bi mogao biti vaš:

Svega je pet kilometara od Trga bana Jelačića. A to je sat vremena šetnje do središta glavnoga grada. Ili desetak minuta autom kad nema gužve. A odlučite li se za bicikl, stigne se za četvrt sata. Gotovo da nema skretanja kad se krene iz naselja Podbrežje, smještena između Sigeta i Svete Klare, do sastajališta “ispod sata”.

Jer kad se dođe na glavnu cestu, Aveniju Većeslava Holjevca, ide se samo ravno. A da je lokacija naselja u izgradnji u Novom Zagrebu odlična, smatra i 24-godišnjakinja Iva Banožić, koja se tek treba useliti u jednosoban stan u Podbrežju.

Zdravstvo, obrazovanje... – Odmah pokraj kvarta, u Sigetu, veliki je dom zdravlja, a ondje je i najveća novozagrebačka crkva. Ordinacija se planira i u Podbrežju, u kojem će se sagraditi i škola te dva vrtića

Posebno joj se sviđa što autobusom do Glavnog kolodvora ima samo sedam stanica. – Kvart je dobro povezan s centrom grada, gdje i radim, tako da mislim da će život ovdje jako dobro funkcionirati – kaže Iva.

Tlocrt stana u Podbrežju | Autor :

Ne propustite super priliku

Svega nekoliko minuta vožnje, ističe prometni stručnjak Goran Husinec, udaljena je i zagrebačka obilaznica, pa se lako može doći i do rubnih dijelova grada. Pokraj naselja je i željeznička pruga, a u planu je, otkriva Željko Horvat, direktor Zagrebačke stanogradnje, gradske tvrtke koja gradi Podbrežje, i premještanje stanice iz Svete Klare u novo naselje.

Zagreb: Podbrežje Osvojite moderan stan Najveća nagradna igra u Hrvatskoj: Večernji vam daruje stan iz snova

Prema urbanističkom planu, usto, između Podbrežja i nogometnog igrališta Hrvatskoga dragovoljca niknut će park Novi Zagreb, koji će se protezati sve do Sloboštine. – Bit će to središnji prostor južnog dijela grada – kaže Horvat.

Bundek | Autor : Tomislav Miletić/PIXSELL Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL Tu su Bundek, savski nasip, hipodrom, klizalište na Velesajmu, a dok naselje ne dobije bazen, možete na kupanje u Utrinu

Želite li i vi živjeti u budućem središtu Novog Zagreba, sve što trebate napraviti jest skupiti 17 kupona koji će se u nagradnoj igri “Uz Večernji do stana!” objavljivati od 10. rujna. Najveća je to nagradna igra u Hrvatskoj, a u njoj možete dobiti stan od 40 četvornih metara vrijedan 436.838 kuna. Kuponi će izlaziti svaki dan sve do 26. rujna, dok će se od tada pa do 1. listopada objavljivati džokeri. Tko je sretni dobitnik doznat će se 10. listopada.

kupovina | Autor : Thinkstock Foto: Thinkstock
Šoping i zabava - U susjedstvu su Avenue Mall, Arena centar, Supernova, ali i MSU. Može se lako “skočiti” i u kino

Podbrežje je, kažu stanovnici, mirna oaza, a sve joj je blizu. Osim jezera Bundek, tu je i niz drugih sadržaja za rekreaciju, poput savskoga nasipa za trčanje i hipodroma za jahanje, a na Velesajam se može na klizanje. U blizini su Muzej suvremene umjetnosti te Arena na Laništu, a u okolici su i veliki trgovački centri, pa čak i Hrelić. Povoljni su gableci u obližnjim restoranima, a u susjednim su naseljima i brojni majstori za “limene ljubimce”.

Zagreb: Podbrežje NEMA BUKE, A SVE JE BLIZU Najveća nagradna igra u Hrvatskoj: Osvoji stan u kvartu idealnom za mladu obitelj

Podzemne garaže

Kad se Podbrežje sasvim sagradi, bit će u njemu 11 stambenih zgrada, poslovni neboder od 35 katova, bazenski kompleks, sportska dvorana, kulturni centar, dječja igrališta, šetnice, škola i dva vrtića. Koncept je to projekta iza kojeg stoji Grad Zagreb, a u osmišljavanju je sudjelovao i dr. Gojko Bežovan, stručnjak za socijalnu politiku.

Linija 268 | Autor :  Grgur Zucko/PIXSELL Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Prometna povezanost - Autom do centra ima 10-ak minuta, busom se do Glavnog kolodvora vozi sedam stanica, a blizu su i tramvaj te obilaznica

– Gradnja kulturnog centra velik je potencijal za novozagrebačku kazališnu scenu, a bit će to i mjesto okupljanja, inovativnosti i kreativnosti te će se tako razviti novi okvir urbane integracije. U naselju je na moderan način riješen problem parkiranja jer je većina automobila smještena u podzemne garaže vezane uz zgrade. Tako smo dobili kvart bez buke i prometne zagušenosti – ističe Bežovan.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti