Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unatoč prosvjedima

Ostaje poskupljenje vrtića u Velikoj Gorici

dražen barišić
Goran Jakuš/PIXSELL
20.03.2012.
u 08:25

Umjesto da grade nove vrtiće i osiguraju mjesta za djecu, oni bezrazložno podižu cijene, poručuju roditelji

Velikogoričkim roditeljima koji su početkom ove godine odbili plaćati višu cijenu vrtića na adresu pristižu opomene. Inicijativa koju su pokrenuli i od gradske vlasti zatražili da ukine poskupljenje od sto kuna ostala je visjeti u zraku.

– Dvjesto roditelja primilo je opomene jer plaćamo po staroj cijeni od 550 kuna. Zbog svega toga dogovorili smo se da ćemo sačekati dva, tri tjedna pa tek nakon toga uplatiti razliku kako ne bismo imali problema. Želimo dati odgovornima u gradu do znanja da smo i dalje aktivni i da nismo zadovoljni uslugom – poručila je majka Danijela Dujmović Ojvan. Gradonačelnik Dražen Barišić roditeljima je bio poručio da cijena jednostavno mora ići gore i da je poskupljenje od sto kuna minimalno.

– Umjesto da grade nove vrtiće i osiguravaju mjesta, oni bezrazložno podižu cijene – poručuju roditelji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije