Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES I KULTURA

Oriental Fusion Stars - dokaz da Zagreb ide u pravom smjeru

Međunarodni festival orijentalnog plesa u KUC Travno
Foto: Borna FilićPIXSELL
1/8
09.11.2017.
u 16:45

'Posjećenost i interes za festival orijentalnih fuzija pokazatelji su da se ide u pravom smjeru'

Nakon gala večeri i prvih radionica održanih na sam dan showa, do kraja vikenda održan je i preostali dio edukativnih plesnih radionica, a nakon završnog radnog dijela festivala domaćini festivala ugostili su svoje inozemne goste u našoj metropoli gdje su mogli upoznati grad kroz šetnju, turistički obilazak i gastronomsku ponudu grada Zagreba, kazala je vlasnica plesne udruge Shireen, Irena Sertić, ujedno i organizatorica Prvog međunarodnog festivala orijentalnih fuzija ORIENTAL FUSION STARS, jedini takav u ovom dijelu Europe i šire, na kojem je više od 100 sudionika, iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Italije, BiH i Indije, izvelo 24 plesne točke.

Međunarodni festival orijentalnog plesa u KUC Travno
1/17

- Posjećenost i interes za festival orijentalnih fuzija pokazatelji su da se ide u pravom smjeru i da je ispred organizatora festivala ne samo izazov već i velika odgovornost  kako održati nivo kvalitete i ponude te  kako što većem broju  sugrađana približiti ideju ovog jedinstvenog projekta na kojem doista možete vidjeti spoj naoko nespojivih elemenata, kazala je Irena ističući kako je sljedeći festival planiran sljedeću jesen, točnije, kao i do sada početkom studenog te dodavši kako će se svakako nastaviti s plesnim radionicama koje su pokazale da interes i potražnja za njima raste.

Planirane su i kulturne večeri kao platforma za upoznavanje zemalja iz kojih plesni stilovi, koji se plešu na daskama festivala orijentalnih fuzija, dolaze. Također, razmišlja se i o dvije večeri plesnog spektakla, najavila je Irena Sertić napominjući kako se pripremama počinje još prije isteka godine, nakon što se tim koji je vrijedno pripremao festivalsko događanje zasluženo odmori.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:23 10.11.2017.

Bilo je baš izvrsno; dobra organizacija, krasna publika, dobre plesačice s atraktivnim nastupima i zavidnim vještinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije