Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u tijeku sanacija

Opet pukla dotrajala cijev. Stanari jedne ulice u Dubravi do daljnjega bez vode

Zagreb: Sanacija puknuća vodovodne cijevi u Rockefellerovoj ulici
Sandra Simunovic/PIXSELL
05.02.2022.
u 14:21

Novo punkuće dogodilo se danas oko 14 sati u Dubravi, u Gojlanskoj ulici. U tijeku je sanacija, a za stanare su osigurane cisterne s pitkom vodom, javili su iz Zagrebačkog Holdinga

Puknuća cijevi zbog dotrajalosti vodovodnog sustava u Zagrebu su svakodnevica već duže od dva desetljeća. Ne prođe dan da negdje ne pukne cijev, bilo kanalizacijska, bilo vodovodna, a najgore je kada se to dogodi u centru Zagreba li na važnim prometnicama jer radovi znaju potrajati danima i blokirati promet. 

Novo puknuće dogodilo se danas oko 14 sati u Dubravi, u Gojlanskoj ulici. U tijeku je sanacija, a za stanare su osigurane cisterne s pitkom vodom, javili su iz Zagrebačkog Holdinga. 

Problem starog vodovoda uskoro bi mogao biti riješen. Barem je tako najavio zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je nedavno na konferenciji za tisak iznio kako Grad Zagreb uskoro kreće u projekte kojima bi se vodovodna mreža trebala sanirati i to korištenjem novca iz EU Fondova.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
Daisy55
14:50 05.02.2022.

Imali smo ponuđen novac od EU iz fonda solidarnosti za obnovu cijevi nakon potresa. Nisu iskorištena, a cijevi pucaju svaki dan. Kako to objasniti? Nemar, neznanje, lijenost, neiskustvo ili nešto treće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije