Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNI RADOVI

Opasno klizište na Pantovčaku i dalje se sanira: Radovi će trajati još dodatnih mjesec dana

Zagreb: Ponovo se aktiviralo klizište na Pantovčaku
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
24.05.2024.
u 15:54

Osim automobilima, i pješacima je onemogućeno kretanje nogostupom navedenom dionicom.

Zagrepčane je nedavno šokiralo ogromno klizište koje se aktiviralo na Pantovčaku, nedaleko predsjedničke rezidencije. Smjesta se krenulo u sanaciju, no kako se radi o ozbiljnoj šteti ona će potrajati nešto dulje nego što je to bilo originalno predviđeno. 

Tako su sad iz gradske uprave javili da će zbog radova hitne sanacije klizišta ulica Pantovčak na dijelu od Ulice Zelengaj do ulice Donje Prekrižje do četvrtka 27. lipnja do 20,00 sati biti zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac je sljedeći: · Pantovčak (jug) – Zelengaj - Ulica Ivana Kukuljevića – Britanski trg – Nazorova – Tuškanac – Gornje Prekrižje – Pantovčak (sjever).

"Zbog njihove sigurnosti, osim automobilima i pješacima je onemogućeno kretanje nogostupom navedenom dionicom.
Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za razumjevanje zbog mogućih poteškoća u prometu", poručili su iz Grada.

Klizište se, podsjetimo, aktiviralo na samom ulazu u kompleks Ureda predsjednika RH na adresi Pantovčak 241, s unutarnje strane ograde kod porte, i to drugi put u malo više od mjesec dana

Zbog aktivacije klizišta nadležne gradske službe su na Pantovčaku bile 6. ožujka kada su, kako su izvijestili tada iz Grada, u suradnji s Uredom predsjednika RH izradili projektnu dokumentaciju za hitnu sanaciju potpornog zida, odnosno klizišta na samom ulazu u Predsjedničke dvore te radove počeli 11. ožujka.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije