Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mjesto za dobar provod

Odlična vijest za Novi Zagreb. Sutra se otvara adventska atrakcija: Ledena bajka, kuhano vino, disco...

Foto: Amazinga
1/8
24.11.2023.
u 09:30

Svečano otvorenje je sutra u 18 sati u zimskoj oazi Amazinga gardena uz plesnu predstavu na ledu “Čarolija” u izvedbi klizačkog kluba Medo. Osim čarolije na ledu, posjetitelje očekuje prigodan koncert dječjeg zbora Kikići i Genijalci. Već od 20 sati svi posjetitelji moći će uživati u disco programu na ledu.

Sitno se odbrojava do početka omiljene manifestacije za sve ljubitelje šarenila i dobre zabave te blagdanskog duha. Advent u Zagrebu počinje sljedeći vikend, no Novi Zagreb dobit će advent prije adventa u posebnom ugođaju Zagrebačkog velesajma, točnije pored Amazinge gdje se sutra otvara "Winter Wonderland".

Iako ove godine neće biti adventa po kvartovima jer nije bilo interesa za kućice, ekipa Amazinge odlučila je pripremiti pravi adventski ugođaj u ovom dijelu grada. Pored standardnih atrakcija ovog popularnog zabavnog parka kao što su  trampolini, laser tag, bumper autići, adrenalinski park i zone za penjanje, zimsku čaroliju uveličat će i klizalište Winter Wonderland.

Svečano otvorenje je sutra u 18 sati u zimskoj oazi Amazinga gardena uz plesnu predstavu na ledu “Čarolija” u izvedbi klizačkog kluba Medo.  Osim čarolije na ledu, posjetitelje očekuje prigodan koncert dječjeg zbora Kikići i Genijalci. Već od 20 sati svi posjetitelji moći će uživati u disco programu na ledu.

U zimskoj idili Amazinga garden bara i restorana, osim standardne gastronomske ponude, sve klizačice i klizači mogu se okrijepiti tradicionalnom adventskom ponudom - kuhanim vinom, ginom, čajem, kobasicama i fritulama.  No nisu samo vruće ljetne večeri za ispijanje koktela jer u Winter Wonderland gardenu možete isprobati posebnu ponudu zimskih koktela.

– Tijekom prosinca potaknite kreativnost vašeg djeteta, a istodobno uživajte u božićnoj čaroliji na kreativnim radionicama za najmlađe, gdje će mališani izrađivati različite božićne i adventske ukrase. U predbožićnom razdoblju i tijekom zimskih praznika, Winter Wonderland u Amazingi obilježit će bogat program događanja; od predstava na ledu, koncerata dječjih zborova, zimskog noćnog kampa i Zimske dječje akademije za školarce – navode organizatori.

Klizalište Winter Wonderland bit će otvoreno svakog dana prema uobičajenom radnom vremenu zabavnog centra, a detaljan program događanja potražite na službenim stranicama Amazinge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije