Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remont pruge

Od Dugog Sela do Borongaja umjesto vlakom, autobusom

'04.03.2013., Zagreb - Na Glavnom kolodvoru u tijeku su radovi na zamjeni signalnog sustava, zbog kojiih je sav putnicki promet preusmjeren na okolne kolodvore. Radovi bi trebali trajati do 11. ozujka
'Patrik Macek/PIXSELL'
16.10.2013.
u 08:40

– Remontom dionice duge 16 km moći će se postići brzina od 140 kilometara na sat, sada je 80 km/h, a vožnja će biti sigurnija – rekli su iz HŽ Infrastrukture.

Sutra počinje druga faza remonta pruge Borongaj – Dugo Selo, vrijedan 230 milijuna kuna, a na snazi bit će i posebna regulacija prometa. Svi vlakovi gradsko-prigradskog prijevoza vozit će prema voznome redu od Savskog Marofa do Sesveta i natrag, a zaustavljat će se na kolodvorima Sesvete i Dugo Selo te na stajalištu Sesvetski Kraljevec. Određeni vlakovi koji voze prema Glavnom kolodvoru vozit će skraćeno. Putnici od Dugog Sela vožnju će nastavljati autobusima ili drugim vlakovima koji voze prema zagrebačkome Glavnom kolodvoru. Popis vlakova koji neće voziti te prijedloge zamjenskog prijevoza mogu se pogledati na stranicama HŽ Infrastrukture.

– Remontom dionice duge 16 km moći će se postići brzina od 140 kilometara na sat, sada je 80 km/h, a vožnja će biti sigurnija – rekli su iz HŽ Infrastrukture. Radovi bi trebali biti gotovi u ljeto 2014. godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije