Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulica Tuškanac

Od Dubravkina puta do Jabukovca novi nogostup na zahtjev stanara

Ulica Tuškanac
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
30.03.2015.
u 09:00

Posljednji zahvati u Ulici Tuškanac bili su 2012. godine, kada se obnovio dio nogostupa uz garažu na početku ulice

Posljednji put, govore stanari Ulice Tuškanac, nogostup u njihovoj ulici obnavljan je prije više od trideset godina. Tada su, govore, sami skupili novac za asfalt, a rupe koje su s godinama nastajale gradske su službe samo zatrpavale, što pijeskom, što asfaltom.

– Svakodnevno ovdje prolazim i zaista nije lako hodati. Uzbrdica je, pa osim što moram savladati nju, moram i svako malo zaobilaziti rupe kako ne bih pala – objasnila je Ljerka Ivezić, stanarka Ulice Tuškanac. Kako kaže Ivezić, radovi na nogostupu izvodili su se prije tri godine, ali samo na dijelu kod garaže Tuškanac, dalje ne. Upravo taj dio nogostupa, kod garaže, obnovljen je u sklopu Plana malih komunalnih akcija Gradske četvrti Gornji grad u 2012. godini.

– Nije Tuškanac samo ovaj dio koji svi vide. Što je s nama koji idemo ulicom i nakon križanja s Dubravkinom putom, s dječjim kolicima se ne može proći, a ovdje je priroda baš za šetnju – rekao je Mladen Žebić, a da je nogostup u vrlo lošem stanju potvrdila je i predsjednica Mjesnog odbora Tuškanac, Bosiljka Mardešić-Popović. Kako kaže Mardešić-Popović, nogostup se nije obnavljao godinama i upravo stoga on se nalazi u Planu komunalnih akcija za 2015. godinu.

– Od Dubravkina puta do Jabukovca, to je relacija koja će se obnavljati – rekla je predsjednica Mjesnog odbora, dok je predsjednik Gradske četvrti Gornji Grad, Luka Šimurina, istaknuo kako su za ovu godinu prihvaćeni svi prijedlozi mjesnih odbora na području četvrti te će se predložene akcije iz Plana i realizirati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije