Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U ZAGREBU

Objavljeni detalji napada na ZET-ovce: Htjeli pobjeći, maloljetnik udario i policajca

Zagreb: Reportaža o autobusnim linijama čiji je vozni red prorijeđen
Slavko Midzor/PIXSELL
06.12.2023.
u 13:35

Liječnička pomoć 25-godišnjem zaposleniku gradskog poduzeća i policijskom službeniku pružena je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni, javila je zagrebačka policija.

Policijska uprava zagrebačka objavila je detalje jučerašnjeg napada na vozača autobusa ZET-a te otpremnika ZET-a na terminalu Črnomerec. Trojica mladića, maloljetnik, 20-godišnjak i 21-godišnjak, verbalno su se sukobila s 25-godišnjim i 44-godišnjim zaposlenikom ZET-a, koji su stajali pored vozila i međusobno razgovarali, a zatim je došlo do naguravanja.

"Dolaskom na mjesto događaja te uz pomoć prikupljenih obavijesti policijski službenici obišli su navedeno područje te uočili trojicu mlađih osoba koje bi se mogle dovesti u vezu s opisanim događajem. Oni su se dali u bijeg nakon uočavanja policijskih službenika te su, zbog pružanja aktivnog otpora jednog od njih, nad maloljetnikom uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Uslijed navedenoga on je u jednom trenutku i udario policijskog službenika", javlja zagrebačka policija.

Trojica osumnjičenih stavljena su pod nadzor policijskih službenika te je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da su maloljetna osoba, 20-godišnjak i 21-godišnjak počinili prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je protiv maloljetne osobe podnesena i kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi u pokušaju. Liječnička pomoć 25-godišnjem zaposleniku gradskog poduzeća i policijskom službeniku pružena je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni, zaključuje policija.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Direktor ZET-a otkrio kada će rabljeni tramvaj iz Njemačke krenuti na zagrebačke ulice

Komentara 8

ST
stomiovotreba
14:18 06.12.2023.

Poslati ih u Grčku, oni tamo znaju što treba raditi sa ovakvima.

ZO
Zoran
14:17 06.12.2023.

pritvoriti. Osuditi. Zarvoriti. Baciti ključeve u Savu

HA
Hary3
14:19 06.12.2023.

I tko su, Hrvati, državljani Hrvatske, ili možda??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije