Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok su pregledavali bus

Muškarci napali dvojicu ZET-ovaca na zagrebačkom okretištu. Jedan je završio u bolnici

Zagreb: Kauzlari?ev prilaz, polazna stanica autobusne linije 109 ZET-a
Luka Stanzl/PIXSELL
05.12.2023.
u 17:39

Napadači su uhvaćeni zahvaljujući brzoj reakciji policijskih djelatnika koji su u tom trenutku stigli na terminal kako bi obavili očevid zbog razbijenog stakla na autobusu

Danas oko 11 sati na terminalu Črnomerec fizički su napadnuti vozač autobusa i otpremnik ZET-a, dojavljuju iz prijevoznika.

-Prema prvim informacijama s terena, iz još nepoznatih razloga koji će se utvrditi policijskim postupanjem, radnici ZET-a napadnuti su s leđa od strane mlađih muških osoba nakon što su pregledavali autobus linije 172 na koji je tijekom vožnje netko bacio kamen i razbio bočno staklo. Vozaču autobusa napadači su slomili prst i odvezen je u bolnicu, dok je otpremnik lakše ozlijeđen- napisali su u priopćenju. 

>>VEZANI ČLANCI: 

Napadači su uhvaćeni zahvaljujući brzoj reakciji policijskih djelatnika koji su u tom trenutku stigli na terminal kako bi obavili očevid zbog razbijenog stakla na autobusu.

-Oštro osuđujemo bilo kakav oblika nasilja nad našim zaposlenicima, a porazan je podatak kako je ovo već šesti fizički napad na prometno osoblje ZET-a zabilježen ove godine- poručuju u ZET-u. 

>>VIDEO: Novinarka Večernjeg lista na Jakuševcu: U odronu smeća ozlijeđeno troje radnika 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije