Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR VIĆ

Novi voditelj zagrebačke Čistoće: 'Kantograd je prošlost. Suradnja s privatnicima? Reći ću vam'

Zagreb: Davor Vić, direktor Čistoće
Zeljko Hladika/PIXSELL
07.04.2022.
u 15:22

Novi voditelj zagrebačke Čistoće govori za Večernji list u velikom razgovoru otkriva i što će biti s odlagalištem Jakuševac te planira li ga gradska vlast zatvoriti.

Komentara 32

HU
Hubrvi
16:36 07.04.2022.

Cijela prica o zbrinjavanju odpada koju su smislili segrti materije, Korlaet i bezvezni Tomasevic, je neprovodiva i slici na nekakvo studentsko mudrovanje. Kao prvo Zagrebu treba jedna spalionica smeca, kao sto je imaju i Bec i Berlin, ali i svii gradovi u Evropi. Bandic je svojevremeno poceo tu temu postavljati na dnevni red, ali se stalo, jer su Tomasevic i njegovi niskoristi pratitelji sa lazima i bajkama o spaljivanju odpada uznemirili i na noge dignuli bezvezne Zagrebcane, koji su ga kasnije birali. Svaka obitelj mora imati cetiri kante za smece i to za mjesani odpad od 50 litara koja se prazni jednom tjedno, te po jednu kantu od 125 litara za plastiku, papir i bio odpad koje se prazne svaka dva tjedna. U gradu se kante moraju maknuti s ulica i strpati u dvorista ili podrume sa dizalicama. Kraj spalionice treba izgraditi toplanu koja ce koristiti toplinu iz spalionice. To bi bilo rjesenje, a sve ovo sto su si segrti Tomasevic i Korlaet zacrtali je obicna glupost bezveznjaka.

BU
burza
16:54 07.04.2022.

Vise nece biti kantograd nece vreco grad ili vrano grad

KL
Klavocin
17:21 07.04.2022.

Ovo kaj ovaj priča je politika koja ga je ovdje i postavila. Kakav jakušavec, napravite spalionice, na kojima ćemo se i grijat, zaboravite bonuse onima koji tamo žive, zapadni gradovi to odavno imaju. Smijenili su Leku, koji je bio najbolji čovjek zrinjevca, kad je došao u čistoću napravio je reda. Uveo čipove u kamione, radili su cijeli dan a ne do 11 i onda spavali na parkiralištima. Ali rad i red kod nas ne prolaze već bandić i možemo kao carevi, a samo odrađuju nečju lovu koja ih je dovela na vlast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?