Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz ministarstva gospodarstva

Novi ravnatelj Imunološkog zavoda postaje Mario Meštrović

Imunološki zavod
Foto: Marko Prpić/Pixsell
06.02.2014.
u 08:18

Nakon što Nadzorni odbor potvrdi ravnatelja, moći će početi restrukturiranje i pregovori o preuzimanju, za koje je zainteresirano pet kandidata – Grad Zagreb i četiri tvrtke

Viši savjetnik Odjela za restrukturiranje industrije u Ministarstvu gospodarstva Mario Meštrović danas bi trebao biti imenovan novim ravnateljem Imunološkog zavoda, čime prestaje razdoblje u kojem je ta institucija bila bez vodstva, od 14. siječnja, kada je Visoki trgovački sud proglasio stečajni postupak nezakonitim.

Dosad je stiglo pet ponuda za preuzimanje Zavoda – Grad Zagreb, Jadran – Galenski laboratorij, fond Nexus i Pharmas, Biognost te Grifols, od čega su javnosti poznate ponude Grada Zagreba, Fonda Nexus i Pharmasa. Nakon što Nadzorni odbor potvrdi novog ravnatelja, tek tada će se moći krenuti u restrukturiranje Zavoda.

>>Prvi smo ušli u Imunološki zavod: Žele nas zatvoriti jer smetamo velikim farmaceutskim tvrtkama

Komentara 7

Avatar Stjepan .
Stjepan .
11:06 06.02.2014.

DORH kaj to rade SDP+HNS, sramota.

CE
cenzura
10:11 06.02.2014.

Sada će i tu tvrtku od izrazito državnog značaja raskomadati i privatizirati. Šta ćemo reći mi dobrovoljni davatelji krvi nitko ne pita. Valjda očekuju da i dalje dajemo krv da bi se neki tajkuni na njoj bogatili. E neće proći draga gospodo! Ni kapi krvi više ne dam. Dosta je što ste mi uzeli pet godina mladosti (1991-1995), dok ste se vi (tajkuni i političari svih boja) šepurili po Zrinjevcu, Beču i Minhenu. Dosta!

AN
Ana1980
15:08 06.02.2014.

Hns = ministarstvo gospodarstva vrdoljak= uhljebljenje za podobne drugove ,meštrović ,radoš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije