Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Program Večernji list i Kineziološki fakultet

Nordijsko hodanje i roštiljada na Jarunu za prvi dan proljeća

16.11.2014., Zagreb - GoOut skola trcanja i nordijskog hodanja na Bundeku.  Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
20.03.2015.
u 11:30

Sutra će se od 11 sati kod košarkaškog igrališta održavti druženje koje spaja sport i zabavu

Prvi dan proljeća uz trening nordijskog hodanja s profesionalnim kineziolozima na svježem zraku, a potom i roštiljadu. Sve to za Zagrepčane organizira Večernji list u suradnji s Kineziološkim fakultetom.

Radi promicanja aktivnog života među građanima s dolaskom proljeća Večernji list nastavlja aktivno promovirati program vježbanja GoOUT s kojim se započelo u studenom prošle godine. Stoga sutra sve pozivamo na Jarun gdje će se od 11 sati kod košarkaškog igrališta održavati druženje koje spaja sport i zabavu.

Pozvani su svi koji su već sudjelovali na GoOUT treninzima, ali i oni koji se tek planiraju okušati u novim izazovima. U sklopu programa GoOUT organizirani su treninzi trčanja i nordijskog hodanja. I dok je prvi primjereniji za one koji su već u dobroj kondiciji, nordijskim se hodanjem mogu baviti baš svi. Upravo je zato organizirano više grupa koje su prilagođene različitoj tjelesnoj kondiciji i dobi, a sve primaju još novih polaznika.

Zato se svima koji planiraju početi vježbati preporučuje dolazak na sutrašnje druženje kada će se s kineziolozima koji i vode treninge moći savjetovati o najboljoj varijanti vježbanja, prehrane... Građani će tako imati priliku saznati koliko nordijsko hodanje pomaže zdravlju te da sagorijeva više od 500 kalorija u sat vremena, pri čemu su aktivni gotovo svi mišići u tijelu. Za sve dodatne informacije građani mogu kontaktirati s voditeljem programa Vlatkom Vučetićem na broj 098749232.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije