Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nema više dugih čekanja - Wolt napokon stigao u Hrvatsku!

Wolt
Foto: Promo
1/2
01.04.2019.
u 09:01

Opremljeni specijalnim torbama koje čuvaju temperaturu hrane, Woltovi dostavljači pobrinut će se da vaše gastronomsko iskustvo bude što bliže onom na koje ste navikli u samom restoranu – svaki put

Ako spadate u skupinu onih koji nemaju strpljenja čekati dostavu hrane, napokon je stiglo i vaše vrijeme. Od prosinca 2018. godine u Zagrebu je s radom krenuo Wolt, nagrađivana aplikacija za online naručivanje i dostavu hrane. Dostavu možete zakazati za točno određeno vrijeme, a put svoje hrane od restorana do kućnih vrata pratiti u realnom vremenu putem aplikacije. Hrvatska metropola tako se pridružila mreži od 45 europskih gradova čijim ulicama već voze prepoznatljivi vozači u plavim jaknama.

Vaši omiljeni restorani sada i dostavljaju

Opremljeni specijalnim torbama koje čuvaju temperaturu hrane, Woltovi dostavljači pobrinut će se da vaše gastronomsko iskustvo bude što bliže onom na koje ste navikli u samom restoranu – svaki put. Wolt je i u Zagrebu ostao dosljedan svojoj poslovnoj praksi i angažirao lokalni tim koji se brine za zadovoljstvo svih korisnika. Svoje povjerenje poklonilo im je već 70 vrhunskih restorana, od kojih su neki čekali upravo ovu priliku da se uopće upuste u dostavljanje izvan svoje lokacije.

Pratite svoju narudžbu od prvog klika do dostave

S obzirom na veliki raspon voznog parka, sve dostave vrše se u otprilike 30 minuta, kada je to objektivno moguće. Kojim točno sredstvom i kojom rutom stiže njegova narudžba, korisnik može vidjeti direktno u aplikaciji. Zapne li nešto prilikom procesa narudžbe, na raspolaganju je uvijek i tim za korisničku podršku, koji je dostupan i putem online chata. Dostavu hrane moguće je i planirati unaprijed – jednostavno se postavi vrijeme u danu kada hrana treba stići na željenu adresu. Plaćanje je omogućeno putem svih debitnih i kreditnih kartica, kao i putem Apple Pay sustava.

Foto: Arena Hospitality Group

Wolt – inovativni i nagrađivani europski koncept

Wolt je osnovan 2014. godine u Helsinkiju, a jedan od njegovih osnivača, Miki Kuusi uvršten je na prestižnu Forbesovu listu 30 najuspješnijih ispod 30 godina u potrošačkoj tehnologiji. Časopis Wired proglasio je Wolt top tech startupom u Europi, dok je sama aplikacija nagrađena i prestižnim Apple Design priznanjem. O potencijalu Wolta dovoljno govori i činjenica da su u njega uložili brojni uspješni poduzetnici poput predsjednika Nokie Riste Siilasmaa i osnivača Skypa Niklasa Zennströma. S obzirom na to da se radi o pionirima IT inovacija, nije teško zaključiti da su i ovoga puta prepoznali uspješan poslovni model.

Wolt besplatnu aplikaciju preuzmite putem Google Play ili App Storea.

Advertisement

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije