Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bsplatna radionica

Naučite kako pobijediti stres uz projekt “Odabrali tate”

13.09.2021.
u 17:16

ova edukativna radionica upoznavanja s tehnikama nošenja sa stresom počinje sutra u 20 sati u prostorijama Mjesnog odbora Horvati Srednjaci u Horvaćanskoj 54

Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo početkom rujna lansirala je projekt “Odabrali tate” kojim se nastoji pomoći očevima da osvijeste svoju ulogu u roditeljstvu. Nova edukativna radionica upoznavanja s tehnikama nošenja sa stresom počinje sutra u 20 sati u prostorijama Mjesnog odbora Horvati Srednjaci u Horvaćanskoj 54.

Na njoj će sociologinja Ines Kovačić polaznicima objasniti kako da se osnaže te ih upoznati tehnikama za smanjivanje utjecaja stresa na njihovo mentalno zdravlje. Radionice su besplatne, a potrebno je prijaviti se na mail udruga.roditeljstvo@gmail.com.

U sljedećih 10 mjeseci nizom aktivnosti pružat će se pomoć očevima da osvijeste svoju ulogu u roditeljstvu, da kao ravnopravni roditelj mogu i trebaju sudjelovati u životu svoga djeteta. U programu je još 29 edukacija i ostalih aktivnosti za očeve, ali i ostale članove obitelji, a vodit će ih Oliver Čanić, predsjednika Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo, Bojan Klapčić, diplomirani psiholog, i Ines Kovačić, diplomirana sociologinja i profesorice sociologije, tajnica Udruge Životna linija (partner u projektu).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije