Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nazovite i udomite

Nakon što su macu Maradonu pustili u kuću, nisu ni slutili što će se dogoditi

Maca Maradona
City portal
28.10.2017.
u 17:18

Billy i Diego gledali su je sasvim drugim očima, bolje reći – želucem

U potrazi za toplim domom Kristini i Marku na vrata je danas ‘pokucala’ umiljata maca. Pustili su je u svoj dom, odmah nahranili i nazvali maca Maradona. No pojavio se problem nakon što su do mace dotrčali psi Billy i Diego. Gledali su je sasvim drugim očima, bolje reći – želucem.

“Dakle, ovo malo čudo nam je danas došetalo u život. Budući da su dio našeg života i dva psa, Billy i Diego, pri čemu su ovom drugom mačke sinonim za, recimo, keksiće, ne možemo je zadržati. Ako netko želi nevjerojatno umiljatu i, kao što vidite, predivnu macu, javite se što prije. Ili barem sherajte, razglasite, predložite nešto”, poručio je Marko za Cityportal.

Stoga ako bi željeli udomiti umiljatu macu možete nazvati 091 6400 544. 

Ključne riječi

Komentara 2

AP
ante_pustinjak
18:44 28.10.2017.

sidara, ima čak bistriji pogled i od tvoga!

VI
Vito
15:30 30.10.2017.

“Dakle, ovo malo čudo nam je danas došetalo u život. Budući da su dio našeg života i dva psa, Billy i Diego, pri čemu su ovom drugom mačke sinonim za, recimo, keksiće, ne možemo je zadržati. ::::::::::::::::::::: Ooooo žalosti __ Zar vam život određuju dva psa??? __ Što će tek biti ako dobijete djete??? __ I njega će smatrati hranom __ Samo dokazujete da za vas nisu domaće životinje, jer očito niste njihovi predvodnici, već njihove sluge i podčinjeni. __ Morali ste svoji stavom jasno pokazati psima d je ta maca sad dio vašeg čopora i da joj je jedoakopravna kao i oni. __ Ovako ste im dokazali da su oni predvodnici čopora, a vi im samo služite za dobavu hrane i pića u njihov brlog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije