Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI PRIJATELJI

Spremna je prodati sve što ima kako bi psiću spasila život

Snoopy
Foto: Facebook
1/2
10.09.2017.
u 08:00

'Snoopy je za mene poput djeteta! Sa životinjama, što su starije, to ste više povezani s njima'

Očajna vlasnica spremna je prodati sve što ima kako bi svom četveronožnom najboljem prijatelju spasila život, priuštivši mu tretman od basnoslovnih 37.000 funti!

Dolly-Ann Osterloh prije devet godina spasila je svog Snoopyja iz skloništa, i nije mogla ni zamisliti kako će mezimac dobiti rijetku bolest zbog koje će mu srce doslovno previše narasti.


- Snoopy je za mene poput djeteta! Sa životinjama, što su starije, to ste više povezani s njima, a oni imaju za vas sve više razumijevanja.

To je jača povezanost od bilo čega, s bilo kime, to je ljubav bez premca. Ljubav koja nema ništa vezano uz materijalno - kazala je Dolly Ann za UNILAD

 

Iako je za Snoopyja otvorila račun za donacije, Dolly-Ann još je uvijek daleko od cilja pa za potrebe operacije iznajmljuje i svoj stan u Londonu. Rasprodaja svega što ima privukla je mnoge zainteresirane, koji su spremno ponudili pomoć za malenog Snoopyja. 

Komentara 4

DU
duxnacije
08:52 10.09.2017.

Da, toćno, to je bezuvjetna ljubav!!!

KI
kinez14
09:35 10.09.2017.

Slazem se. To su najdivnija stvorenja

Avatar zaštomitoćinišado
zaštomitoćinišado
12:01 10.09.2017.

U potpunosti se slažem sa ova prva tri komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije