Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Dok čeka obitelj koja će ju udomiti, Popi dane provodi u igri

Foto: Privatni album
1/5
22.09.2017.
u 16:56

Nakon života u skloništu malena kujica uživa kad ju se mazi, informacije o udomljavanju možete dobiti na 091/16-71-167 i 099/25-18-904

Iako ima tek nešto više od tri mjeseca, Popi je osjetila sve nedaće života napuštenog psa. Imala je sreću pa je brzo napustila sklonište i smjestila se na sigurno.

Dane provodi u igri s drugim psima, slaže se i s macama, no najviše voli kad je mazi ruka čovjeka. Volonteri za nju traže dom u kojem će se za Popi brinuti s puno ljubavi. Traže odgovorne vlasnike koji će se pobrinuti i za sterilizaciju kad bude vrijeme. Čipirana je i cijepljena protiv bjesnoće i zaraznih bolesti, a trenutno je u Rijeci.

Odgovore na vaša pitanja, ali i informacije o udomljavaja, možete dobiti na telefone 091/16-71-167 i 099/25-18-904.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
marevr
19:27 22.09.2017.

ovo treba da je udarna vijest. Kao srbin i covjek vam kazem okanite se mrznje svi moji i vi ovo vam uzvraca ljubav a to je jedina stvar vazna ne vjere nacije itd. Molim vas pomozite ovoj sreci ona ce vam vecom ljubavlju vratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije