Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jazz & Cabaret klub Kontesa

Najbolji istarski pršutari prezentirali svoje proizvode

Najbolji istarski pršutari prezentirali su svoje proizvode u Jazz & Cabaret klubu Kontesa
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/8
11.10.2019.
u 21:08

Najavili su i 13. tradicionalni Internacionalni sajam pršuta u Tinjanu (ISAP), koji će od 18. do 20. listopada okupiti najbolje pršutare iz Hrvatske, Austrije, Španjolske, Italije, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije i Crne Gore

Mirisi, okusi i arome istarskog kralja delicija, našeg autohnotnog proizvoda, preplavili su danas zagrebački Jazz&Cabaret klub Kontesa.

Deset ponajboljih istarskih pršutara predstavilo je tamo Zagrepčanima svoje delikatese, a najavili su i 13. tradicionalni Internacionalni sajam pršuta u Tinjanu (ISAP), koji će od 18. do 20. listopada okupiti najbolje pršutare iz Hrvatske, Austrije, Španjolske, Italije, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije i Crne Gore, ali i tisuće ljubitelja pršuta iz cijelog svijeta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije