Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
državno prvenstvo

Nadarena generacija veslača kluba Mladost odnijela kući čak tri zlata

Foto: Privatna arhiva
1/2
14.09.2020.
u 15:33

Nadarena generacija, kako ih naziva njihov trener Toni Urlić, završila je sezonu veslanja očekivano izvrsnim rezultatima.

Svaki su dan trenirali po dva sata, a kada nije bilo škole, svoj su talent brusili i dva puta dnevno. Trud, upornost i požrtvovnost mlađih juniora veslača iz kluba Mladost itekako su se isplatili proteklog vikenda. Kući su sa 77. izdanja Hrvatskog veslačkog prvenstva za kadete, juniore, seniore i veterane, koje se održalo na regatnoj stazi Jarun, otišli s čak tri zlatne medalje i jednom srebrnom. Nadarena generacija, kako ih naziva njihov trener Toni Urlić, završila je sezonu veslanja očekivano izvrsnim rezultatima.

– Nastupilo je 26 klubova, a u kraljevskoj disciplini, odnosno osmercu, mlađi juniori pobijedili su s 26 bodova veslački klub iz Istre koji ih je imao 19 – kaže Urlić. U sastavu su, dodaje, veslali Vito Barišić, Sven Thomas Banović, Domeniko Lenko Karabatić, Marin Smoljanović, Stribor Čizmek, Ivan Morić, Nikola Kontrec, Eugen Belašković i Leon Kožić. Odlični su u uzbudljivoj utrci parova bili i Matej Galić te Karlo Hašperger koji su osvojili prvo mjesto za juniore A kategorije, a treće je zlato osvojio Marin Smoljanović u skifu. Srebro je pak odnio četverac na pariće juniorki B, u čijemu su sastavu bile Petra Ramljak, Petra Pia Kovačić, Reina Rimbaldo i Elena Grnčarovski. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije