Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani Slavonije

Na Jelačićev trg po čvarke za 100 kuna po kilogramu

28.09.2015., Zagreb - Na Jelacicevom trgu otvorena je u nazocnosti gradonacelnika Milana Bandica 2. manifestacija 'Dani Slavonije u Zagrebu'. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
29.09.2015.
u 11:24

Uz igrokaz slavonske svadbe i topljenje čvaraka na Trgu bana Jelačića započeli su 2. dani Slavonije u Zagrebu, koji će trajati do 2. listopada. U tjedan dana Zagrepčani tako mogu na 50-ak štandova kupiti brojne proizvode od Slavonaca koji su dobro pripremili zalihe za trgovanje u metropoli.

– Nudimo razne domaće kolače, a cijena je tri kune po komadu. Nekoliko dana prije polaska pekli smo cijele noći pa se nadamo da će biti kolača sve do subote – kazala je Darija Tustonjić iz Vinkovaca. Osim kolača, po proizvođačkim cijenama građani mogu degustirati i kupiti i čvarke (100 kn/kg), kulen (200 kn/kg), slaninu (od 70 kn/kg) ali i povrće, od bundeva do paprika i rajčica.

Na štandovima su i medarski proizvodi, suhe šljive (25 kn/kg), sok od rajčice (20 kn/litra), a za nadolazeću zimu možete za 250 do 300 kuna kupiti i topli šokački vuneni prsluk. 

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:19 29.09.2015.

naporni ste više sa tim dernecima po trgu..."Trg građanima" a poljoprivredni sajam dajte negdje u Sesvetama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije