Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNI KOLAPS

Na glavnom kolodvoru autobusi se dugo čekaju: Velike gužve na cestama

ZET autobus
Foto: Grgur Zucko/Pixsell
15.11.2019.
u 16:29

U tijeku je Interliber pa su sve ulice i ceste koje vode prema Velesajmu zakrčene. Usto je i petak, kad su obično veće gužve u prometu.

Čekaju ih, ali nikako da dočekaju. Gužve su na autobusnim stajalištima kod glavnog kolodvora, jer buseva jednostavno - nema.  Razlog su, javljaju iz ZET-a, velike gužve u prometu na Aveniji Većeslava Holjevca, Aveniji Dubrovnik i Ulici hrvatske bratske zajednice zbog čega svi, pa tako i autobusi, puze prema svojim odredištima. 

- U tijeku je Interliber pa su sve ulice i ceste koje vode prema Velesajmu zakrčene. Usto je i petak, kad su obično veće gužve u prometu. Autobusi zbog toga voze s manjim odstupanjem u rasporedu, građane molimo za strpljenje - poručuje ZET-ov glasnogovornik Domagoj Zeba

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Čudomix
Čudomix
18:00 15.11.2019.

A što će tek biti kad Bandinjo izgradi Manhattan.

DU
Deleted user
17:20 15.11.2019.

Je kak da ne: da su zbog Interlibera sve ceste zakrčene... Problem je kaj se svi voze po trakama za autobus...

DV
dvorskaluda
18:55 15.11.2019.

Proći će Interliber. Gužve neće. Završit će se rotor, gužve neće. Ulice i ceste u koje se silni promet slijeva, su uglavnom nerazvrstane, znači lokalne, selske ceste. Baš kao naša Selska, koja se jednim dijelom razbacala u "čak" 4 traka, a onda u podvožnjaku ispod pruge na Črnomercu, stisnula se u dva traka, jedva se busevi mimoiđu. Pa kada s rotora nagrnu u Selsku, kolone su i bez Velesajma, Interlibera, petka i svetka, užasne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije