Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gosti zadovoljni

Minihotel RooRooms nudi san u sobi James Dean

RoRooms
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
19.11.2013.
u 14:14

Hotelijerska scena u Zagrebu bogatija za još jednu lokaciju

Privatnost, komfor, ali i prihvatljiva cijena bile su misli vodilje 30-godišnjem Nikoli Rudeliću koji je u svibnju otvorio, kako kaže, minihotel RooRooms na Svetom Duhu. Moderno uređena, mladenačka, jednokrevetna soba James Dean u ljubičasto-bijelim tonovima košta 170 kuna po noćenju.

Riječ je o novom privatnom smještaju koji nudi ukupno osam soba.

Cijene od 170 do 400 kn

Dvokrevetna soba košta 250 kuna, dok za trokrevetnu treba izdvojiti 400 kuna po noćenju. Osim visokih stropova, prostranosti, poruka na zidovima, neke sobe imaju vlastitu kupaonicu i mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Sav je namještaj, ističe Nikola Rudelić, domaće proizvodnje.

– Nismo htjeli da to bude hostel za backpakere i pretrpavati sobe krevetima. Želimo da nam dolaze različiti profili i generacije ljudi. Glavna je namjera da gosti imaju maksimalan komfor za povoljnu cijenu. S obzirom na to da smo u neposrednoj blizini Kliničke bolnice “Sveti Duh”, izvan sezone najviše računamo na goste koji su u pratnji ili posjetu bolesnicima – kazao je Nikola te dodao kako su u prostor od 220 četvornih metara uložili oko 300 tisuća kuna.

Iako je RooRooms otvoren neposredno prije ljetne sezone, zadovoljan je, kaže, popunjenošću od 60 posto. U planu su i dodatna ulaganja.

Porast broja turista

– Želimo u ponudu uvrstiti i doručak te neke dodatne aktivnosti, no to iziskuje i dosta vremena. Gosti su zasad jako zadovoljni i kao naše najveće prednosti ističu čistoću, ljubaznost osoblja i prihvatljive cijene – dodao je.Osim sve bogatije turističke ponude u privatnom smještaju, u Zagrebu i raste broj hotela. Tako su se samo ove godine otvorila tri nova hotela: Devet, Puntijar i Garden.

Grad Zagreb i u listopadu je zabilježio pozitivan turistički trend.– Imamo porast od 18 posto u dolascima i 10 posto u noćenjima u odnosu na isti mjesec lani – poručila je Darja Juzbašić iz Turističke zajednice grada Zagreba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije