Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što ju je oduševilo?

Jedan dan u Zagrebu kroz oči japanske goth blogerice

La Carmina
Foto: La Carmina
18.11.2013.
u 14:36

La Carmina je u Zagrebu bila u kolovozu ove godine za putovanja Euro Railom, no blog o metropoli objavila je tek sada

Posjet Zagrebu bio je pravo osvježenje za japansku umjetnicu, blogericu inovinarku La Carminu, a što je u glavnog gradu Hrvatske vidjela i doživjela opisala je na svom blogu

Prominentna umjetnica goth alternativne scene koja je pisala za  Business Insider, CNN Travel i  Huffington Post u Zagrebu se oduševila Muzejom prekinutih veza, gotičkom crkvom sv. Marka, a posebno mjesto u njezinom putopisu zauzelo je Kino Europa. 

- Uz kino tu je i kafić i trgovina koja je sam svakog ljubitelja filma, napisala je La Carmina. Oduševila ju je i dekoracija dvorane Mueller u kojoj je "svako sjedalo spašeno s otpada i ponovo tapecirano u duginim bojama". 

Posjetila je i modni aletiler Budior u kojem su joj za oko zapeli korzeti koje bi, kaže, mogla zamisliti na Lady Gagi, popela se uspinjačom do Gornjeg grada i uživala u vožnji rikšom. 

La Carmina je u Zagrebu bila u kolovozu ove godine za putovanja Euro Railom, no blog o metropoli objavila je tek sada

 

 

 

Komentara 1

AQ
aquamaris
10:03 20.11.2013.

Objavila je blog o metropoli ili post (objavu) o metropoli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije