Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o snježnoj kraljici

Bandić: Nisam mogao svojim vezama utjecat na Boga da nam pošalje snijeg

Kamensko
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
28.12.2013.
u 14:21

Kratko je komentirao i istragu protiv Davora Jelavića rekavši da on tu nema što komentirati jer je Jelavić korektan i pošten čovjek koji je dobro radio svoj posao

- Gradonačelnik je kriv što se Snježna kraljica devet puta dosad održala na Sljemenu, a još je više kriv što neće biti desete jubilarne trke jer nije mogao utjecat svojim vezama na dragog Boga da nam pošalje vrijeme kao zadnjih devet godina – komentirao je danas zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otkazivanje Snježne kraljice, te dodao kako mu nije šokantno to što je utrka otkazana jer ne treba forsirati, kaže, nešto što ne ide.

- Ne možemo protiv prirode. Tako je kako je. Ne možemo glavom kroz zid – kazao je gradonačelnik koji je došao na Božićni domjenak kojeg su organizirale radnice Kamenskog, te poručio da će se novac uložen u Snježnu kraljicu iskoristiti za razvijanje zagrebačkog sporta i sportske aktivnosti. Kratko je komentirao i istragu protiv Davora Jelavića rekavši da on tu nema što komentirati jer je Jelavić korektan i pošten čovjek koji je dobro radio svoj posao, te da vjeruje da će institucije odraditi svoje.

Radnice Kamenskog danas su u svome prostoru na Knežiji organizirale Božićni domjenak za građane, gradonačelnika Bandića i predsjednika Josipovića koji danas nije stigao jer je bio spriječen drugim obavezama.

- S puno ljubavi smo napravile kolače i slane kiflice kako bi počastile sve one koji su nam puno pomogli da stanemo na noge. Naš prijatelj Bandić je obećao da ćemo do kraja siječnja dobiti dvije mašine iberdek i štikericu. Sretne smo, jer s njima onda možemo raditi čuda – kazala je Đurđa Grozaj iz udruge Otvoreno Kamensko.

U ponedjeljak će se, naime, bivše radnice Kamenskog dogovoriti s gradonačelnikom i suradnicima o novom prostoru od 250 četvornih metara na Jarunu koji će im Grad  uskoro dodijeliti za što kvalitetniji rad. 

>> Uskok istražuje Davora Jelavića zbog nadstrešnica

Komentara 16

Avatar Idler 3
Idler 3
13:35 28.12.2013.

Kolko put u tih 9 let je trka na kraju bila u plusu?

DA
davos24
18:02 28.12.2013.

Protiv prirode se može (paralelni slalom Moskva) ali protiv Bandosa, HDZ-a i kretena teško. Zamislite da Austrijanci odluče gradit stazu kraj Beča jer je lijepo brdo i blizu je Sheraton i Hilton. Zato vam narod i bježi iz države na skijanje a nije da nemamo skijališta pravih. Kad sam prvi put cuo za sljemensku utrku nisam mogao vjerovat, pokopali ste sva lička i gorsko-kotarska skijališta seljacine.

Avatar Hazl113
Hazl113
14:13 28.12.2013.

O, da..., sada Bandić neće moći promovirati samog sebe, jer nema Sljemena, no snaći će se on. Ako ništa drugo neka ulupa u Maksimir 200mil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije