Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKA SKUPŠTINA

Milan Bandić u većinu ide s HDZ-om i Brunom Esih

Milan Bandić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
29.06.2017.
u 09:49

Od iznimne je važnosti ubrzati procese postizanja dogovora kako bi se građanima Grada Zagreba pružale još kvalitetnije i brže javne usluge

Uoči konstituirajuće sjednice zagrebačke Gradske skupštine u Staroj gradskoj vijećnici, iz Stranke Bandić Milan 365 - Stranke solidarnosti i rada u utorak su izvijestili da su "nakon stjecanja preduvjeta" s HDZ-om i strankom Neovisni za Hrvatsku Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića počeli razgovore o formiranju skupštinske većine, kao i o budućoj suradnji klubova gradskih zastupnika većine.  

"U nastavku započetih razgovora očekuje se dogovor o projektnim prioritetima od posebne važnosti za poboljšanje kvalitete života svih građana Grada Zagreba u predstojećem mandatnom razdoblju", stoji u priopćenju.

Isto tako, nakon postizanja dogovora o programima od interesa za daljnji razvoj našega grada, utvrdit će se i modeli suradnje klubova skupštinske većine kako bi se osigurala stabilnost, koordiniranost i učinkovitost rada svih javnih službi Grada Zagreba.

"S obzirom na važnost Gradske skupštine Grada Zagreba kao drugog po važnosti predstavničkog tijela u Hrvatskoj, od iznimne je važnosti ubrzati procese postizanja dogovora kako bi se građanima Grada Zagreba pružale još kvalitetnije i brže javne usluge", stoji u zajedničkom priopćenju stranke Milana Badića, HDZ-a i Neovisnih za Hrvatsku.

Komentara 13

KA
kacavenda
12:25 29.06.2017.

Bravo mile, pa pa ćrleni

DU
Deleted user
10:01 29.06.2017.

Dragi gradonacelnice, Vi kao uvjereni legalist vjerojatno nemate pojma da direktoricu Vio mjenja osoba koja je provela jedan dio vremena u Remetincu http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kriminalna-hobotnica-u-zagrebackom-holdingu-ilegalno-prikljucili-gotovo-1000-korisnika-i-zaradili-64-milijuna-kuna/1540770/ Uopce ne sumnjamo u postenje i strucnost navedenih no nesto je dokazano bilo kriminalno i nefinkcionalno u u ovom trenutnom kaosu i vakuumu ostaci partije unutar podruznica koriste za svoje krizalje , postavljanje podobnih i ne bas morlanih ili strucnih ljudi,,, dajte vise prekinite tu sramotu i krenite sa nestranackim i postenim ljudimaž hvala

CR
crodux
10:16 29.06.2017.

bravo Milane da si konačno rekao zbogom Partiji, jer svako normalan vidi da se s partijskim načelima ne može naprijed jer je to zaostalo i vrhunac tehnologije im je srp i ćekić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije