Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema više Mercedesa

Bandić: Javljamo svekolikom zabrinutom pučanstvu radosnu vijest

Foto: screenshot/Facebook
1/3
28.01.2018.
u 11:45

Na nedavno održanoj konferenciji rečeno je kako će kvar na vozilu biti otklonjen kroz par dana, kao i da zamjensko vozilo ima daruvarske registracije zato što tvrtka koja je pobijedila na natječaju ima flotu takvih vozila

Nakon što je zagrebački gradonačelnik objasnio kako je Mercedes E-klase daruvarskih registracija zamjensko vozilo koje je u upotrebi dok je "pravo" vozilo gradonačelnika na servisu, danas se na društvenim mrežama pohvalio da je ponovno vraćen Audi. 

- Javljamo svekolikom zabrinutom pučanstvu radosnu vijest da se vratio naš stari auto sa servisa, da nema više " strašnog " zamjenskog automobila i da kao i do sada može mirno spavati, napisao je na Facebooku Milan Bandić.

Na nedavno održanoj konferenciji rečeno je kako će kvar na vozilu biti otklonjen kroz par dana, kao i da zamjensko vozilo ima daruvarske registracije zato što tvrtka koja je pobijedila na natječaju ima flotu takvih vozila.

Ključne riječi

Komentara 93

ST
stefj
12:16 28.01.2018.

He, he, kako su ga napadali, sada vraća istom mjerom. A kako vidim po komentarima, cilj je postignut, jer ti isti hejteri sada šize...

DR
drjusup
12:15 28.01.2018.

Bravo Bandiću, digni tlak bivšim drugovima i njihovim primitivnim jugo-šovinističkim biračima.

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
13:40 28.01.2018.

Samo prskaj Milane iako ni toga nisu dostojni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije