Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#norijada18

Šaljite fotke s norijade! Najbolje ćemo objaviti u novinama i na portalu!

norijada
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/10
18.05.2018.
u 14:40

Maturanti se prvo obavezno moraju oboružati zviždaljkama za norijadu koje će se u utorak naći na kioscima diljem Hrvatske i to samo uz Večernji list!

Srednjoškolci koji će u utorak norijadom proslaviti svoj posljednji (i najluđi) dan školovanja, prvo se obavezno moraju oboružati zviždaljkama za norijadu koje će se na dan norijade naći na kioscima diljem Hrvatske i to samo uz Večernji list! Požurite po svoju zviždaljku jer količine su ograničene!

Nakon što nabave zviždaljke, pozivamo maturante da najluđe trenutke podijele s nama i tako uspomene na kraj srednje škole i svoje omiljene kolege iz razreda sačuvaju zauvijek! I to u novinama! Pošaljite nam svoje fotografije s norijade, a najbolje ćemo objaviti u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu 23. svibnja! Na portalu Večernjeg naći ćete baš sve vaše fotke koje pošaljete!

Fotkajte sebe, svoje prijatelje ili cijeli razred! Pokažite da ste baš vi bili najotkačeniji, najkreativniji i najviše cool te da vam drugi nisu ni do koljena!

Šaljite nam fotografije iz svih gradova, potpišite autora, navedite grad iz kojeg šaljete, ime škole i naziv razreda te se potražite u novinama ili na portalu!

Fotografije možete objaviti na Facebook stranici Večernjeg lista ili putem Twittera uz hashtag #norijada18, a možete nam ih poslati i na mail javi@vecernji.net ili putem mobilne aplikacije na opciji Ja reporter

U galeriji pogledajte kako je bilo prošle godine. 

norijada
1/24

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

CV
cvijece
07:05 19.05.2018.

Hoćemo reportaže kako mladi švicarci nore na zadnji dan škole:staje li promet,predvode li ih gradonačelnici,koliko alkoholiziranih završi u bolnici,zasipaju li prolaznike i tramvaje brašnom i tak.

DE
deda1234
20:07 18.05.2018.

A cemu se oni vesele.....

Avatar Damir
Damir
10:35 22.05.2018.

Prošlogodišnji su imali sunčan dan u Zg. Ovi danas imaju kišu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije