Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaki tjedan ogranak jedan

Maras: Bandićev New Deal se pretvorio u No Deal

Gordan Maras
Foto: Ivan Buvinic/PIXSELL
1/5
20.01.2019.
u 17:37

Na konferenciji za novinstvo predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras podsjetio je na Bandićev projekt obnove 5000 fasada.

Dvije su godine prošle od pompozne najave “New Deala” kojim je gradonačelnik Milan Bandić obećao u deset godina obnoviti 5000 fasada, a odrađeno ih je svega nekoliko – istaknuo je predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras na konferenciji za novinare održanoj u sklopu stranačke akcije “Svaki tjedan ogranak jedan”.

Bandićev je projekt nazvao “No Deal” te je, ističući kako je u proračunu za ovu godinu za fasade osigurano upola manje novca nego lani, kazao kako bi se u tu svrhu trebao aktivnije iskoristiti novac EU. – Jer osim što su ružne, derutne fasade su i opasne – dodao je Maras. 

Video s prosvjeda

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
19:20 20.01.2019.

laprd, laprd, laprd..

Avatar liquidsky
liquidsky
09:37 21.01.2019.

Maras. Mali wannabe Bandić. Nikako se u Zagrebu riješiti svih tih likova. Bandić se svima popeo navrh glave ali zato ispod njegovog trulog lišća niču gljive poput Marasa. Katastrofa.

Avatar links
links
09:13 21.01.2019.

Ne zna se tko je gori... svaki na svoj način, Bandić, ofucani lažljivi bolesni populist ili ovaj miš dosadni nebitni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije