Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat

Mandi će dobiti novo ime, ali i nove zvučne marke

Trgovački centar Mandi (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/4
18.01.2011.
u 14:10

Do jeseni bi u Mandi trebalo doći pet do šest stranih brendova, a krenut će se i u preuređenje centra

Trgovački centar Mandi ipak nije zatvorio svoja vrata. Ključ u bravu trebao je biti stavljen, kako se pisalo u medijima, još u nedjelju.

Odlazi Tommy

– Centar se ne zatvara. Zatvaraju se samo trgovina prehrambenim proizvodima Tommy i trgovina namještajem koja se adaptira – tvrdi Dragutin Mamić, savjetnik uprave Mandija.

Zabuna zbog zatvaranja je, kaže Mamić, nastala jer se trgovina namještajem, koja se privremeno zatvara zbog preuređenja, zove Mandi, kao i trgovački centar. A baš ta zabuna stoji živaca i prodavače, koji moraju svako malo odgovarati na upite znatiželjnih kupaca hoće li se i kada centar zatvoriti.

– Kupci nas pitaju što ćemo sada, hoćemo li na burzu, kako ćemo.... – priča jedna prodavačica.

U Tommyju, pak, koji definitivno odlazi iz Mandija, police s robom svaki su dan sve praznije i ne pune se novim artiklima.

Prodavačice su zadubljene u popis robe i potpuno zatrpane poslom.

– Nećemo vam ništa reći. Imamo posla preko glave – samo su komentirale zaposlenice te trgovine.

Ipak, kupaca u Mandiju nema puno. Navodno se od njegova otvaranja 2007. godine dosad od 60 prodavaonica zatvorilo njih 20.

A, žale se prodavači, u zadnje je vrijeme prodaja baš loša.

– Iako centar ostaje otvoren, pitanje je koliko dugo, budući da nema baš kupaca. Ako se nešto ne promijeni, ne znam koliko će takva situacija moći potrajati – vrti glavom Vanja Kapušin, prodavačica nakita u Mandiju.

No, o planu kako osvježiti ponudu tog centra i ponovo ga učiniti privlačnim za kupce trebalo bi se raspravljati sutra. Naime, baš tada u Zagreb dolaze Talijani koji su investirali u Mandi i održat će sastanak s upravom i vlasnicima svih trgovina u centru. Ali, Dragutin Mamić otkrio nam je da se u trgovačkom centru na Žitnjaku pripremaju i neke promjene.

Zakupci žele promjene

– Dolazi nam pet do šest jakih stranih brendova. Koji su to točno, ne mogu vam još sad reći. Također, centru će se smisliti novo ime. A sve te promjene trebale bi se realizirati do jeseni – objašnjava Mamić.

Također, dodaje savjetnik uprave Mandija, investitori bi krenuli i u ozbiljno preuređenje cijelog centra. Tako bi se napravili vodoskoci, uredio bi se prostor za djecu... A zakupci lokala te najave pozdravljaju i nadaju se njihovu ostvarenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije