Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspisan natječaj

Makedonija kroz likovne radove zagrebačkih učenika

20.12.2020.
u 11:16

Za najbolje radove slijede vrijedne nagrade.

Vijeće makedonske nacionalne manjine Grada Zagreba organizira dječji online likovni natječaj i virtualnu izložbu „Makedonija kao inspiracija“. Pozvani su učenici osnovnih škola Grada Zagreba da pošalju likovne uratke na temu “Makedonija kao inspiracija” (kroz pejzaž, povojest, tradiciju, poznate osobe iz sporta, glazbe, kulture).

Rok za slanje radova je do 20. siječnja 2021. Likovne radove treba fotografirati i poslati na e-mail adresu:vijece@makedonci-zagreb.hr.

Svaki rad obavezno mora sadržava sljedeće podatke: ime i prezime učenika, razred, naziv i adresu škole, naziv likovnog rada. Za najbolje radove slijede vrijedne nagrade.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
19:28 21.12.2020.

VL, ne postoji Makedonija, ali zato postoji Sjeverna Makedonija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije